Rólunk

Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött árnyékolástechnikával foglalkozik Dél-Alföldi régió területén. Profilunk a nyílászárók forgalmazása és beszerelése, külső és belső árnyékolástechnika kialakítása, karbantartása és szervizelése mellett ezen termékek automatizálása is.

Szakszerűség

Legújabb technikák folyamatos alkalmazása

Biztonság

Hosszútávú garancia a minőség árnyékában

Ár-érték optimalizálás

Legfontosabb szempont, bármit is keressen

Rugalmasság

Kiszállás a régió egész területére

Mit és hogyan csinálunk?

Az ügyfél kivánsága számunkra a legfontosabb. A megrendelést követően ingyenes árajánlatot készítünk, melytől csak az ügyfél módosítása miatt térünk el, ezzel is biztosítva megbízhatóságunkat.

A felmérést követően optimalizált árajánlatot készítünk. Minden munkánkra garanciát vállalunk.

  • Kiszállás és árajánlat ingyenes
  • Garancia a munkavégzésre
  • Gyártói garancia ügyintézése
  • Folyamatos ügyfélszolgálat
  • 24 órás hibabejelentés

Nyílászárók terén, a forgalmazás mellett beépítéssel, cserével és automatizálással kereshetnek meg ügyfeleink. A külső és belső árnyékolástechnika minden területét lefedjük, bármilyen kívánság is legyen. Beépítés és karbantartás mellett teljes körű szakszervizzel rendelkezünk. Gyártófüggetlen szerviz munkáinkat rugalmasan, az ügyfél kérésének megfelelő időpontban, a lehető leggyorsabban végezzük el. A garanciát a munkánkra is vállalunk!

Legyen az redőny, zsaluzia, napellenző, napháló, reluxa, roletta vagy pliszék, nálunk minden termék közül választani tud az Ön ízléséhez igazodva. Nyílászárók beszerelésénél és cseréjénél a legújabb technológiákat követjük. Minden termékünk esetén vállaljuk a teljes automatizálást is! Cégünk rendszeres látogatója az építőipari kiállításoknak, a fejlődésünk és szaktudásunk az ügyfél érdekeit szolgálják.

3

megye


Dél-Alföldi régiós kiszállás mellett végezzük munkánkat
31

gyártó


Minőségi gyártók, minőségi munka
143

projekt


Állami és közüzemi projektek
20

év tapasztalat


Legújabb technológiák, legkiválóbb szakemberek